• *Werbung. Seit Juni steht der Plantcube jetzt schon bei uns zuhause. Nach knapp fünf …
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  • Ein bisschen aufgeregt war ich schon, bevor der Plantcube eingezogen ist. Denn welcher Foodie trä…
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  • Für die Monatsfavoriten im Februar bin ich zu spät dran, für die …
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  • Der Start ins neue Jahr ist häufig von “guten Vorsätzen” geprägt. Ich …
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  • Gedankenmatsch #1: Über’s Loslassen und warum es so schwer ist

    Dienstagabend, 21.44 Uhr. Ich bin gerade vom Yoga zurückgekommen, habe mich schnell geduscht und liege jetzt in meinem Bett. Normalerweise meide ich um diese Uhrzeit…

    Carrot Cake with Cashew-Creme | Vegan

    Perfectly in time for the easter break I have a quick and delicious recipe idea for you. Whether you use it for the easter brunch…

    Mini “Gugelhupf” with orange icing

    A little while ago I prepared these babies for a brunch I hosted with my flatmate. They weren’t planned at all, the night before I…

    My morning routine – how I like to start my day!

    Do you follow a specific morning routine? If yes, what are essential parts it? How do you like to start your day? I only discovered…

    Yoghurt Smoothies | with Maca Powder | Vegan

    Do you know these little flavoured yoghurts? I used to love them as a child! These smoothies actually have the same taste and I love…

    Bullet Journal | Wozu? Warum? | März Edition

    Hallo und willkommen (zurück) auf meinem Blog! Heute gibt es einen etwas anderen Beitrag – es geht um mein Bullet Journal. Viele von euch werden…

    Lunch Box No. 2: Hearty Quinoa-Salat

    And here it is. The second blog post in my “Lunchbox-series” on this blog! This quinoa salad is ideal for preparing in advance and in addition…

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